Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Chongqing United Technology Inc. 86-23-67635215 quote@cqunited.com

Bedrijfsprofiel

Vraag een offerte aan
Thuis -

Chongqing United Technology Inc. Bedrijfsprofiel

 • China Chongqing United Technology Inc. Bedrijfsprofiel
 • China Chongqing United Technology Inc. Bedrijfsprofiel
 • China Chongqing United Technology Inc. Bedrijfsprofiel
 • China Chongqing United Technology Inc. Bedrijfsprofiel
 • China Chongqing United Technology Inc. Bedrijfsprofiel
Chongqing United Technology Inc.
 • Type Business

  Fabrikant,Importeur,Exporteur,Handelsmaatschappij

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,West-Europa,Oost-Azië

 • Aantal werknemers

  35~38

 • Jaarlijkse omzet

  50 million-65 million

 • Opgericht Jaar

  2002

 • Export pct

  90% - 100%

 • Klanten bediend

  100

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86-23-67635215

Inleiding

Opgericht in 2002, CUTI (Chongqing United Technology Inc.) is een ingenieurs- en kwaliteitsgeoriënteerd bedrijf, onze diensten omvatten productontwerp en -ontwikkeling, ontwikkeling van nieuwe leveranciers,technische ondersteuning en advies, kwaliteitsmanagement van leveranciers, logistiek en opslag en eigen geavanceerd laboratorium, enz.

 

Op basis van ons ervaren technisch en kwaliteitsmanagementteam, en de vertrouwensrelatie die is opgebouwd door langdurige samenwerking met leveranciers en klanten in de afgelopen 22 jaar,We hebben met succes ontwikkeld en geleverd diverse van aluminium gietstukken, gietstukken, smeedstukken, spuitgietstukken en andere vormen van verwerkings- en bewerkingsproducten, alsmede elektronica en elektrische apparaten voor auto's,motoren, bouwmachines, spoorwegen, schepen en andere gebieden.

 

CUTI is altijd toegewijd aan het leveren van kwaliteitsdiensten en groeit samen met onze klanten en leveranciers.

 

Meer informatie

Download ons bedrijfsprofiel

De Commissie heeft de Commissie verzocht de volgende informatie te verstrekken:

Download Intro voor Elektromagnetische remmen

CUTI Elektromagnetische rem Intro 2024 Rev1.pdf

Geschiedenis

China Chongqing United Technology Inc. Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Echte afzet in en buiten China

Naast het grote aantal CUTI-gecertificeerde kwaliteitsleveranciers in ChinaWe gaan door met het verkennen van verschillende fabrikanten in het Aziatische gebied om onze bronnen van hoogwaardige potentiële leveranciers uit te breiden.CUTI kan de meest specifieke producten kiezen, zowel met uitstekende kwaliteit als kostenevoordeel, om aan de eisen van verschillende klanten te voldoen.

 

China Chongqing United Technology Inc. Bedrijfsprofiel 0

 

Snelle productontwikkeling met ons technische team

Ons engineeringteam met 20 ingenieurs en technici neemt proactief deel aan de projectontwikkeling om technische ondersteuning te bieden.een efficiënte en professionele communicatie tussen klanten en leveranciers op te zetten, waardoor de kosten en de tijd voor de ontwikkeling van nieuwe projecten aanzienlijk worden verminderd.
 

China Chongqing United Technology Inc. Bedrijfsprofiel 1

 

Kwaliteitsmanagement van leveranciers

Met jarenlange ervaring in het werken met wereldwijd toonaangevende klanten in verschillende industrieën, bieden wij effectieve kwaliteitscontroles ((VDA6.3, IATF16949, ISO9001, CQI-9, CQI-27, enz.) en verbeteringen aan leveranciers om aan de eisen van de klant te voldoen, het APQP-PPAP-proces volgen voor de ontwikkeling van nieuwe producten,probleemoplossing in de vorm van 8D-rapporten, en de leveranciers voortdurend helpen hun procescontrolemogelijkheden en kwaliteitsprestaties te verbeteren.
 

China Chongqing United Technology Inc. Bedrijfsprofiel 2

 

Ons eigen geavanceerde laboratorium.

Ons eigen laboratorium, uitgerust met geavanceerde apparatuur van Zeiss, Olympus, Keyence en Mitutoyo, met uitgebreide meet- en testmogelijkheden.We hebben ook samenwerkingsverbanden met derde testfaciliteiten om de kwaliteit van het product in alle aspecten te controleren..
 

China Chongqing United Technology Inc. Bedrijfsprofiel 3

 

Snelle reactie ter plaatse

We hebben bij onze belangrijkste leveranciers kwaliteitsinspecteurs ter plaatse ingesteld om de kwaliteitsprestaties en de productiestatus dagelijks in realtime te controleren.Ons team kan binnen 12 uur na het identificeren van een probleem ter plaatse zijn en een oplossing zoeken..
 

China Chongqing United Technology Inc. Bedrijfsprofiel 4

 

Noord-Amerika Verkoopteam en magazijn

CMT's Noord-Amerikaanse marketing sales team bereikt verschillende industrieën om diverse product RFQ's te verkrijgen,het verstrekken aan leveranciers van talrijke offertes en naverkoopservice op de marktDe veiligheidsvoorraad is in ons eigen magazijn in Noord-Amerika opgebouwd, wat het leveringsrisico aanzienlijk vermindert.
 

China Chongqing United Technology Inc. Bedrijfsprofiel 5

Ons Team

Het huidige personeel is 35, waaronder 20 ingenieurs.

 

20 ingenieurs en technici voor ontwerpcapaciteit (proactief met het ontwerpteam van de klant), engineering voor allerlei processen (gieten, smeden, bewerken, warmtebehandeling, schilderen, testen,schoonmaken, wassen), en ons eigen kwaliteitslaboratorium, inspectie ter plaatse voor batchproductie of PPAP-monsters en kwaliteitsmanagement.

 

China Chongqing United Technology Inc. Bedrijfsprofiel 0

China Chongqing United Technology Inc. Bedrijfsprofiel 1